Reserveren
Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM Bilthoven lunch 12:00 - 14:00 | diner 18:00-22:00 gesloten tussen 17:00-18:00 uur (030) 878 49 05

Zakelijkdineren of een groot feest geven?

Onze locatie is uitermate geschikt voor o.a. uw bedrijfsfeest, bedrijfsevenementen of grote groepen. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor meer informatie.

Cateringop locatie

Uw gasten thuis of binnen uw bedrijf ontvangen vraagt om een goede organisatie. Onze diensten kunnen u veel werk uit handen nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op uitstekend verzorgde catering op maat.

Evenementenen grote groepen

Op zoek naar een plek voor uw nieuwjaarsborrel, kerstborrel of alleen diner met een grote groep? Brasserie Le Nord biedt mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen van 10 tot 75 personen. Als u gasten wilt laten staan hebben wij uiteraard plek voor meer, vraag naar de mogelijkheden. Voor uw zakelijke event bieden wij de mogelijkheid om een deel van het restaurant af te huren. Wij rekenen geen huur.


Voldoende parkeergelegenheid
Wij beschikken over voldoende gratis parkeerplekken en uw auto is in zicht.


Gratis WIFI

Wij bieden u onbeperkt gratis draadloos internet door het gehele restaurant.


Centraal gelegen
Prachtige groene omgeving, maar met slechts 10 km van de binnenstad van Utrecht, is Le Nord de ideale locatie voor uw zakelijke gelegenheid of evenement.


Locatie& omgeving

Vergis je niet: Bilthoven is geen stad. En dat geldt eigenlijk voor de hele omgeving: allemaal schitterende dorpen. Want of je het nu hebt over Bosch en Duin, Zeist, Lage Vuursche, Baarn, Driebergen of Doorn, het is mooi leven in dit groene stuk MiddenNederland. Met een tal van fiets- en wandelroutes om de hoek is Brasserie Le Nord de ideale uitvalsbasis voor uw lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Naast de natuurliefhebbers biedt Bilthoven ook een mooi winkelcentrum en zijn er in de regio veel sportactiviteiten zoals hockeyclubs, golfbanen en sportscholen aanwezig.

Condoleance

Ieder mens neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem of haar past. Na het overlijden staat voorop dat het afscheid stijlvol moet zijn, hierbij gaan traditie en innovatie hand in hand. Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om na het afscheid de verdere dag te laten verzorgen bij Brasserie Le Nord.

Wilt u na afloop van deze bewogen dag met de directe nabestaanden in alle rust een diner gebruiken voordat een ieder huiswaarts gaat? Brasserie Le Nord beschikt over ruime ervaring in het verzorgen van diners voor kleine en grote gezelschappen. U bepaalt de invulling van het diner maar wij adviseren u hier graag in.


Meer informatie

Wij denken graag met u mee. Neem contact op via de contactpagina of neem telefonisch contact op via (030) 878 49 05.

Contact opnemen