Reserveren
Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM Bilthoven lunch 12:00 - 14:00 | diner 18:00-22:00 gesloten tussen 17:00-18:00 uur (030) 878 49 05

Trouwenbij Le Nord

Officiële trouwlocatie

Ben je ten huwelijk gevraagd?

Of ken je iemand die gaat trouwen of ben je al bezig met de voorbereidingen voor je bruiloft maar heb je nog geen locatie in gedachten?

Dan is Le Nord een zeer geschikte locatie voor een ceremonie, feest of allebei. Denk aan een prachtig weiland in een unieke omgeving, waar vele gasten kunnen genieten van een feestelijke huwelijksvoltrekking. Maar naast de ceremonie, kan ook het feest prima gehouden worden op onze locatie. We kunnen zelfs een dj voor je regelen, zodat we werk uit handen kunnen nemen. Tafels voor alle gasten, een catering en uiteraard aankleding zoals: ballonnen, lampionnen en servies kunnen wij voor je organiseren.

Watzijn je wensen?

Le Nord kan bij alles helpen en ook overal in meedenken. Wat zijn precies je wensen? Wat voor diner of lunch had je in gedachten? Wil je het groot of juist klein houden? Dit zijn allemaal vragen waarmee je te maken krijgt, als je druk bent met een bruiloft plannen. Voor ons is niets te gek en we willen jou de mooiste dag van je leven bezorgen.

Thema’s

De aankleding van de ceremonie, receptie en/of feest is voor ons geen uitdaging. We kunnen de catering en ambiance in een bepaald thema voor je gieten. Wil je een Frans thema (onze specialiteit) tijdens een uitgebreid diner naar voren laten komen of ga je toch voor fingerfood tijdens de receptie? Het kan allemaal uitgevoerd worden. Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon eens vrijblijvend informeren wat de opties zijn? Neem gerust even contact met ons op.

  • Wij zijn de perfecte trouwlocatie omdat bij ons het plaatje helemaal klopt. Het prachtige weiland, omringd door de groene natuur, perfect om een huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden. Daarbij is ons grote terras ideaal en geschikt voor een receptie of diner. Onder leiding van chefkok Gregory, maakt het team de meest heerlijke, klassieke, Franse gerechten met een moderne twist. Ook worden er sublieme amuses voorbereid, zoals je ze eigenlijk nergens anders ziet. Daarbij zijn de vakkundige gastvrouwen ervoor, om te zorgen dat niemand aan iets ontbreekt.
    Nadine
    Nadine

Contactopnemen met Le Nord

Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon eens vrijblijvend informeren wat de opties zijn? Neem gerust even contact met ons op.

Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM, Bilthoven.

(030) 878 49 05
info@brasserielenord.nl    Le Nord