Reserveren
Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM Bilthoven lunch 12:00 - 14:00 | diner 18:00-22:00 gesloten tussen 17:00-18:00 uur (030) 878 49 05

Overons

Passie is hetgeen wat ons bij elkaar heeft gebracht en wat ons bindt
aldus Lieke Nicole-Creemers, vrouw van de patron cuisinier
van Le Nord, Grégory Nicole.

OverPassie en lekker eten

Passie voor elkaar en voor ècht lekker eten. Eten waar je van geniet in een mooie omgeving met goede service. Een avond uit eten is niet alleen genieten van een mooi opgemaakt bord of van een goed glas wijn, het is zoveel meer dan dat. Voor Grégory Nicole is het een ‘way of life’.

Heerlijk Frans eten in een landelijke setting met een moderne twist.

 

 

Geschiedenis

 


Grégory Nicole is een bekende Franse chef, niet alleen in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten. Ooit begonnen in zijn woonplaats Le Touquet als maître bij hotel Le Picardy. Daarna werkt Grégory enkele jaren als souschef bij zowel ‘Au Coin des Bon Enfants‘ in Maastricht als bij ‘Le garage’ in Amsterdam voordat hij zijn eigen zaak opent in 2006. Bijna negen jaar lang runde Grégory Nicole met veel succes en plezier de Franse bistro en het restaurant ‘The French Café’ in het quartier latin van Amsterdam: de Pijp.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Afkomstig van het Franse platteland en opgegroeid in een horecafamilie verlangt Grégory naar een zaak dichter bij zijn roots. Buiten, dichter leven op de natuur, verder weg van de stad. Dat creëert tijd. Meer tijd voor producten, meer tijd voor koken en meer tijd voor de gasten.

 

 

 

Onze Partners

Bij Le Nord geloven we in eerlijke en echte producten. Dat is onze basis. Daarom willen we weten waar spijs en wijn vandaan komt, hoe het wordt geproduceerd en door wie. We kiezen voor een persoonlijke relatie met onze leveranciers waarbij de kwaliteit van het product voorop staat.

Wij zijn trots lid van Euro-Toques Nederland.

Lees verder

 

 

Onze Crew

Een avond uit eten is een belevenis. Van je jas die wordt aangenomen bij binnenkomst tot een persoonlijke noot bij het afscheid. Onze service is vanzelfsprekend zonder pretentieus te zijn. Iedere schakel van onze crew is daarbij even belangrijk. Van keukenhulp tot souschef. Samen staan we klaar om een geweldige avond te verzorgen, waarbij u geniet van de heerlijke Franse keuken in een uitstekende sfeer.


Bas van der Linden
Bediening

Grégory Nicole
Patron Cuisinier

Jos van der Noll
Sous Chef

Lieke Nicole
Bedrijfsmanager

Nadine Vermeulen
Maître

Thom van Scherpenzeel
Chef de Partie


Tim Heij
Bediening

Valentijn van Rouwendaal
Leerling