Afgelopen weekend heeft Brasserie Le Nord een druk, maar inspirerend weekend gehad!
Chef kok Grégory Nicole en zijn vrouw Lieke Nicole-Creemers mochten een groep van 37 mensen voorzien van een heel weekend heerlijk eten en drinken.
Een zakelijk skiweekend voor een grote groep (sportieve) mensen stond er op de planning. Het mooie kaprun (Oostenrijk) was de bestemming.
VAN 3 GANGEN TOT AAN BBQ EN ONTBIJT
Bij aankomst op donderdagochtend was het nog even hectisch, want de meubels moesten naar buiten en lange grote tafels mochten naar binnen. Alle mensen moesten natuurlijk comfortabel kunnen genieten van een heerlijk menu.
Grégory en Lieke hebben met bloed, zweet en tranen een heerlijk 3 gangen menu mogen bereiden en daarbij kwam er een BBQ en borrel buiten op het terras aan bod.
Veel wijn, pizza thon (ook op menukaart van Brasserie Le Nord), pompoensoep, entrecote en gekonfijte eendenbout werd door de fijnproevers goedgekeurd.
Bij de BBQ konden de gasten genieten van hamburgers, spareribs, kip en vegetarisch eten.
In de ochtend kreeg men een heerlijk ontbijt! Kortom een geslaagde missie.
Ook interesse in een geheel verzorgde catering voor een feest, een zakelijk event of iets dergelijks, neem gerust contact met ons op.