Reserveren
Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM Bilthoven Ma. t/m Zo. 11:30 -22:00 (030) 878 49 05

Overons

Passie is hetgeen wat ons bij elkaar heeft gebracht en wat ons bindt
aldus Lieke Nicole-Creemers, vrouw van de patron cuisinier
van brasserie Le Nord, Grégory Nicole.

OverPassie en lekker eten

Passie voor elkaar en voor ècht lekker eten. Eten waar je van geniet in een mooie omgeving met goede service. Een avond uit eten is niet alleen genieten van een mooi opgemaakt bord of van een bijpassend wijnarrangement, het is zoveel meer dan dat. Voor Grégory Nicole is het een ‘way of life’.

Heerlijk Frans eten in een landelijke setting met een moderne twist.

 

Geschiedenis

Grégory Nicole is een bekende Franse chef, niet alleen in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten. Ooit begonnen in zijn woonplaats Le Touquet als maître bij hotel Le Picardy. Daarna werkt Gregory enkele jaren als souschef bij zowel ‘Au Coin des Bon Enfants‘ in Maastricht als bij ‘Le garage’ in Amsterdam voordat hij zijn eigen zaak opent in 2006. Bijna negen jaar lang runde Grégory Nicole met veel succes en plezier de Franse bistro en het restaurant ‘The French Café’ in het quartier latin van Amsterdam: de Pijp.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Afkomstig van het Franse platteland en opgegroeid in een horecafamilie verlangt Grégory naar een zaak dichter bij zijn roots. Buiten, dichter leven op de natuur, verder weg van de stad. Dat creëert tijd. Meer tijd voor producten, meer tijd voor koken en meer tijd voor de gasten.

Met trots openen wij dan ook brasserie Le Nord.

 

Onze Partners

Bij Le Nord geloven we in eerlijke en echte producten. Dat is onze basis. Daarom willen we weten waar spijs en wijn vandaan komt, hoe het wordt geproduceerd en door wie. We kiezen voor een persoonlijke relatie met onze leveranciers waarbij de kwaliteit van het product voorop staat.

't Koningsbed
Weldam Wines BV
Tamis & Vino Via Wijnen
Sauter wijnen
SCHC
Tops edelgebak
Cavad'or
Heineken
Sanders Wijnkopers
Souveniers de France
Driessen Food
Horesca Lieferink

 

Onze Crew

Een avond uit eten is een belevenis. Van je jas die wordt aangenomen bij binnenkomst tot een persoonlijke noot bij het afscheid. Onze service is vanzelfsprekend zonder pretentieus te zijn. Iedere schakel van onze crew is daarbij even belangrijk. Van keukenhulp tot souschef. Samen staan we klaar om een geweldige avond te verzorgen, waarbij u geniet van de heerlijke Franse keuken in een uitstekende sfeer.


Grégory
Patron cuisinier

Lieke
Bedrijfsmanager

Tom
Sous Chef

Leroy
Chef de partie

Sabrina
Sommelier / assistent manager

Nadine
Event coördinator

Linda
Bediening

Loïs
bediening

Rhino
Kok

Leonardo
Keukenhulp